![]() |
Cerveses de Chimay |
La principal és el seu aspecte tèrbol, de molta alta fermentació (la de més alta graduació té 11'3º) i han de ser elaborades seguint els estrictes criteris de l'Associació Trapista Internacional la qual els concedeix el logo "Authentic trappist product".
Història
El monestir Cistercennc de La Trappe a França és el monestir on té l'origen l'Ordre Cistercenc de l'Estricta Observança, els principals promotors de la cervesa trapista. Però anem a pams que no sempre la cosa va ser així. Vers l'any 1665 l'abat de La Trappe va arribar a la conclusió que els monjos s'havien tornat liberals, així que va introduir noves regles estrictes, entre elles que únicament es podia beure aigua, ospa! Sort que aquesta norma no va desanimar als monjos i aquests van continuar fabricant cervesa si més no per vendre a la població.
![]() |
Abadia de Nôtre-Dame a Scourmont |
Entrada a la cerveseria reservat als monjos
Les cerveses trapenques
Bières de Chymai; Brasserie d'Orval; Brasserie de Rochefort; Brouwerij der Trappisten van Westmalle; Brouwerij Westvleteren; Brouwerij der Sint-Benedictusabdij de Achelse Kluis; Brouwerij de Koningshoeven; Bière du Mont de Chats; Stift Engelszell; St. Joseph's Abbey; Abdij Maria Toevlucht
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada